L’Últim Indi, el nou projecte de l’Eduard Costa acompanyat a la producció d’en Caïm Riba, ens presenta un nou univers sonor, barreja de l’essència pop i sons ancestrals que ens transporten com un mantra que tots portem a dins.

Després d’un any fent créixer les cançons, l’Últim Indi comença a posar els punts cardinals a la seva ruta, amb el 15 de març de 2019 com a punt de partida del primer àlbum. Són 14 cançons que parlen de la vida, de la mort, del foc, dels senyals de fum, de la força, de les llavors, de la terra i del vent. Un univers de música pop amb essències ancestrals.

- Publicitat -

L’últim Indi dissenyarà el seu viatge a l’Auditori de Llinars del Vallès per fer el tret de sortida de la seva gira al Festival Strenes de Girona. La parada a Barcelona serà el 9 de juliol, dins del Room Festival, a l’emblemàtic Teatre Coliseum. I aquest estiu el seu viatge també el portarà al Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols, entre d’altres.