El nou projecte de l’Eduard Costa és L’últim indi, que ara acaba de mostrar-nos un nou senzill del treball ‘La pluja fina’, ja disponible a les plataformes d’streaming com Spotify o Youtube.

Després d’un any fent créixer les cançons comencem a posar els punts cardinals a la nostra ruta. Al març de 2019 surt el primer disc de L’últim Indi. Són 14 cançons que parlen de la vida, de la mort, del foc, dels senyals de fum, de la força, de les llavors, de la terra, del vent. Un univers de música pop amb essències ancestrals.

L’últim Indi comença el seu viatge el 13 d’abril en directe al Teatre Municipal de Girona dins del Festival Strenes.

- Publicitat -

L’Eduard Costa va cofundar el grup de pop Els Amics de les Arts i el segell Pistatxo Produccions. Amb Els Amics ha tocat en 5 gires i ha fet centenars de concerts en espais com El Palau de la Música, el Liceu, el teatre Coliseum de Barcelona i festivals com el Canet Rock, Strenes de Girona, Portaferrada, Cap Roig, Arenal Sound, el festival Grec i un llarg etcètera.