Foto: Joan Mateu

El festival Strenes de Girona ha donat a conèixer els primers noms de la pròxima edició del festival, que tindrà lloc del 30 de març al 5 de maig.

Fa alguns dies que vam conèixer l’actuació de l’Alfred García, en la que serà el seu primer concert de presentació a Catalunya del disc “1016” i també un dels tres únics concerts que els Lax’n’Busto oferiran durant el 2019 per presentar el disc “Polièdrics”.

I avui l’Strenes ha confirmat altres noms tan interessants com L’últim Indi, el nou projecte de l’Eduard Costa després de deixar Els amics de les Arts, que iniciarà també aquesta nova etapa al festival gironí el dia 13 d’abril.

- Publicitat -

La cantant isrealiana Noa presentarà el seu disc “Letters to Bach”, que ha estat produït per Quincy Jones i on l’artista posa veu a dotze cançons de Bach.

Els Catarres es presentaran amb el seu nou espectacle per teatres “Totes les cançons parlen de tu”, mentre que la Pavvla estrenarà el seu nou disc “Secretly hoping you catch me looking”. Rosana estrenarà el disc “Como en casa” el 13 d’abril i Miquel Abras serà l’encarregat d’oferir el concert de cloenda a les escales de la catedral i on comptarà amb molts artistes convidats.

Les entrades per tots els nous concerts anunciats es posaran a la venda a les 8 del vespre a través del web de Strenes.