Pete Doherty té nou projecte entre mans i portarà per nom The Puta Madres, amb el qual pensa editar un disc a finals d’abril i del qual ja en podem escoltar un primer avançament ‘Who’s Been Having You Over’.

El disc es va gravar durant quatre dies d’estiu a França i posteriorment es va mesclar a Londres i està produït per Jai Stanley.

Pete Doherty, s’acompanya en aquest nou projecte per Miggles al baix, Mike Beavis al violí, Katia DeVidas als teclats i Rafa a la bateria, en aquest projecte que vol ser un retrat devastadorament íntim de l’amor, la pèrdua, sentir-se perdut, la felicitat, la tragèdia, l’addicció i el poder de l’ànima humana, per trascendir a nivells més foscos.

- Publicitat -

En el llistat de cançons trobem des de la reflexiva ‘All at sea’, la crua ‘Punk Buck Bonafide’, l’animada ‘Shoreleave’, l’himne de l’alliberament ‘Paradise is Under Your Nose’, la nova interpretació de ‘Ride into the sun’ de la Velvet Underground i del ‘Don’t look back in anger’ dels Oasis a ‘Someone else to be’ o el senzill de presentació i que inclou un diàleg de la pel·lícula “Brighton Rock de Graham Greene.

El grup ha programat alguns concerts previs a la sortida del disc, de moment només pel Regne Unit.