Foto: Marc Clapés

Amb l’actuació del grup català Gossos, que han celebrat el seu trentè aniversari amb la gira A reviure, s’ha posat fi aquesta nit a la vint-i-quatrena edició del Cap Roig Festival. En total, s’han presentat 23 actuacions de reconegudes estrelles internacionals i nacionals, que han ofert al públic una experiència cultural d’alta qualitat en l’entorn únic dels Jardins de Cap Roig a la Costa Brava.

Enguany, l’escenari de Cap Roig ha acollit les actuacions de grans artistes com The Corrs, Raphael, Guillem Gisbert, John Fogerty, Diana Krall, Sopa de Cabra, Estopa, Passenger, The Tyets, Andrés Calamaro, Chris Isaak, Pablo López, Los Secretos, Álvaro Soler, Rozalén, Taburete, Miki Núñez, Carles Sans, Sergio Dalma, Sara Baras, Coque Malla o Gossos.

El Cap Roig Festival, organitzat pel Grup Clipper’s amb l’impuls de CaixaBank, conclou aquesta edició amb una assistència total de 48.509 espectadors. El festival ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides en un total de 8 concerts i ha assolit un índex d’ocupació del 86%, reafirmant un any més la seva posició com un dels esdeveniments culturals més destacats del sud d’Europa.

- Publicitat -