El festival Porta Ferrada, a Sant Feliu de Guíxols, anuncia novetats a la seva cartellera d’enguany. L’esdeveniment, en la seva seixanta-dosena edició, ja gaudia de més de trenta actuacions i llueix de ser un dels millors festivals arreu de Catalunya. Ara, l’organització del festival ha anunciat noves incorporacions a aquesta cartellera.

Primerament, la companya de dansa Nacho Duato oferirà una actuació plena de coreografies que han sigut aclamades arreu. La seva presentació, en exclusiva a Catalunya, serà el 5 d’agost a l’Espai port. Aquesta companya destaca per la seva combinació entre tècnica i profunditat que, ben segur, captivarà el públic.

S’ha anunciat, també, l’actuació de Umberto Tozzi. L’italià, en la seva gira de comiat, s’acomiadarà el 16 d’agost al Guíxols Arena, sent aquest l’únic concert a tot el territori. La icona pop, que ha conquerit cors arreu del món amb els seus èxits, farà gaudir per darrer cop als assistents de les seves melodies inoblidables i la seva vibrant energia.

- Publicitat -

A més, arriba des de Mallorca la reconeguda cantautora Maria del Mar Bonet, el 9 d’agost a l’Espai Port. La mallorquina desplegarà la seva veu única amb cançons plenes de poesia i sentiment. Bonet, amb una carrera que abasta més de cinquanta anys, és una referent en la música mediterrània i un veritable tresor cultural.

Finalment, l’última incorporació a l’edició d’enguany és la mítica Suzanne Vega, de la qual podrem gaudir el 28 de juliol al Teatre-Auditori Municipal, un dels grans noms dins del folk-rock contemporani. Barrejant l’estil narratiu que la caracteritza i les seves melodies sofisticades, l’artista oferirà una actuació íntima i commovedora que, sense cap mena de dubte, serà un dels moments més àlgids del festival, en una altra cita exclusiva a Catalunya.

Així doncs, per a tots aquells que vulguin gaudir d’aquestes noves actuacions, trobaran les entrades a la venda demà dijous a les 12 h a la web del festival. A més, allà podran consultar la resta de la cartellera i adquirir entrades per la resta d’actuacions i espectacles.