Els pròxims 4, 5 i 6 de juliol el Vida torna a Vilanova i la Geltrú per celebrar la seva desena edició sota el lema “10th revolution“. Un any més, el festival aposta per artistes nacionals i internacionals, basant-se en propostes musicals singulars, la sostenibilitat, la descentralització i l’economia responsable.

Com a celebració singular, Clara Peya estarà acompanyada d’altres artistes com Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral o Leo Rizzi per oferir un concert inaugural. També hi haurà un concert especial de Los Planetas i un secret show que recupera l’essència del Secret Vida.

Entre els caps de cartell destaquen James Blake, Vance Joy o M.I.A. Altres grans noms internacionals són Ty Segall, Ride, Temples, Alice Phoebe Lou o Black Lips, però també destacarà el talent nacional de Sílvia Pérez Cruz o Meritxell Neddermann. Altres artistes de casa que sonaran són Alizzz, Julieta, Ferran Palau, Guillem Gisbert, La Ludwig Band, Socunbohemio o Habla de Mí en Presente.

- Publicitat -

A més, al Vida Club, una trentena de propostes oferiran una combinació de música de ball i electrònica. Alguns dels DJ destacats són Guille Milkyway DJ set, Miqui Puig DJ, Gee Lane o Inmir.

Encara es poden adquirir entrades de dia a la pàgina web del festival.