El Festival Cruïlla ha anunciat avui els horaris de l’edició d’enguany que tindrà lloc del 10 al 13 de juliol. Al llarg d’aquests quatre dies, el Parc del Fòrum ressonarà a ritme d’un cartell musical que inclou noms com Pet Shop Boys, The Smashing Pumpkins, Avril Lavigne, Kasabian, The Kooks, María Becerra, Oscar D’León, Olga Tañón, Amaral, Chucho Valdés: Irakere 50 o Oques Grasses.

Cruïlla ha confirmat també que comptarà un any més amb quatre grans escenaris dedicats a la música, Estrella Damm, Occident, Vueling i Johnny Walker, i l’escenari Vallformosa, on es podrà veure una nova edició del Cruïlla Comèdia amb grans còmics d’aquí i d’arreu, i també alguns dels concerts com La La Love you, La Paloma o Maestro Espada.

El Festival arrencarà el dimecres 10 de juliol amb una primera nit de música més urbana dedicada al públic més jove, on es podran veure grans grups referents d’aquest estil com Maria Becerra, Figa Flawas i 31 FAM, a l’escenari Estrella Damm, o Trueno i YSY A l’escenari Occident. També es podrà gaudir de Funzo & Baby Loud, María Escarmiento, Rojuu, Kora o Love YI, que estaran repartits entre els escenaris Vueling i Johnny Walker.

- Publicitat -

La segona nit del festival, l’11 de juliol, combinarà els mites llatins i la rumba canalla, el còctel perfecte per a consagrar una gran jornada al ball. L’escenari Estrella Damm acollirà a grans icones llatines com Oscar d’León, Olga Tañón o Chucho Valdés, i l’escenari Vueling s’omplirà de festa en mans de Ladilla Rusa o Albert Pla entre d’altres.

L’endemà, el divendres dia 12, serà una nit dominada per les melodies més pop-rock i indie on podrem veure artistes amb llarg bagatge sobretot en els escenaris Estrella Damm i Occident, on pujaran grans noms com Avril Lavigne, Kasabian, The Kooks o Amaral. A l’escenari Vueling es podrà gaudir de les actuacions de Selah Sue o Shinova.

Finalment, la darrera nit del festival, la del dissabte 13, serà protagonitzada per l’eclecticisme que tant defineix l’esperit del Cruïlla i per grans noms del panorama internacional i local. Pet Shop Boys, The Smashing Pumpkins, The Tyets, Oques Grasses ompliran els escenaris d’Estrella Damm i Occident. Els escenaris Vueling i Johnny Walker però, també acolliran artistes de gran ressò internacional com AURORA o Peter Fox, i artistes de casa nostra com Ginestà, Roba Estesa, Marala o Al·lèrgiques al Pol·len.

Tota la informació i entrades a la venda a cruillabarcelona.com i seetickets.com.