Després d’estrenar-se l’any passat amb una primera edició molt exitosa, Ressons Penedès, – una iniciativa impulsada per Cruïlla, amb el suport del Departament de Cultura (Generalitat) i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès; en col·laboració amb D.O. Penedès, D.O. Cava, Penedès Turisme, la Diputació de Barcelona, i 18 municipis de l’Alt Penedès- celebrarà la segona edició els pròxims 3, 4 i 5 de maig.

El festival ha presentat avui una programació plena de música a diferents espais del Penedès com cellers, diversos pobles i també la capital, Vilafranca del Penedès, fusionant d’aquesta manera els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música.

En total seran 29 actuacions repartides en diversos escenaris del territori que tornarà a oferir tant concerts de gran format com propostes més intimistes.

- Publicitat -

Ressons Penedès 2024 es presenta amb la intenció renovada de fusionar els grans protagonistes de l’entorn Penedès en un esdeveniment únic, reunint de nou la cultura i l’enoturisme en un entorn geogràfic espectacular i acollint en un cap de setmana grans artistes del panorama musical català i estatal:

The Tyets, Mushkaa, La Pegatina, Ladilla Rusa, Azucarillo Kings, Chano Domínguez, Cris Juanico, Dani Nel·lo + Organ Trio, David Carabén, Dj Trapella, Ferran Palau, Gemma Humet, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Marala, Morochos, Sergi Carbonell, Caïm Riba, Carlota Flâneur, Cinta, Ian Sala, Les Salvatges, Marta Knight, OKDW, River Omelet, Sidral Brass Band, Sunday’s Ska Jazz i Vecinos.

Com l’any passat, els concerts seran l’excusa perfecta per gaudir del Penedès, en un festival que tindrà lloc amb concerts de carrer gratuïts a diferents espais com Avinyonet del Penedès, Castellví de la Marca, La Granada, Font-Rubí, Castellet i la Gornal, Gelida, Pontons, Mediona, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Fe del Penedès, Vilafranca del Penedès, Santa Margarida i Els Monjos, Torrelavit o Torrelles de Foix.

De nou, el festival serà una molt bona oportunitat per visitar altres indrets del territori que també acolliran diversos escenaris del festival, com els cellers CAVES BLANCHER, FREIXENET, CASTELO PEDREGOSA i VILARNAU a Sant Sadurní d’Anoia, REXACH BAQUÉS a Guardiola de Font-Rubí, CAN RÀFOLS DELS CAUS a Avinyonet del Penedès, GIRÓ RIBOT a Santa Fe del Penedès, MONTRUBÍ a Font-Rubí, ORIOL ROSSELL a Sant Marçal – Castellet i la Gornal i SEGURA VIUDAS a Torrelavit. A més a més, el CAVA CENTRE de Sant Sadurní acollirà el concert inaugural amb Marala, el divendres 3.

Ressons Penedès by Cruïlla va néixer el 2023 amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música, en un esdeveniment únic. La primera edició va convertir-se en el primer gran festival que inaugurava la temporada en una fusió de música i d’enoturisme: un cartell ambiciós a cellers i caves i espais patrimonials i naturals del Penedès.