Del 29 de maig al 2 de juny, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Parc del Fòrum acolliran el Primavera Pro. Aquest format paral·lel al festival, reuneix artistes i professionals del sector musical per debatre i reflexionar sobre el present i el futur de la indústria.

Uns dels ponents més esperats d’aquest any són Javier Calvo i Javier Ambrossi, creadors de la sèrie La Mesías. El Primavera Pro programa una conversa amb ells i amb Hidrogenesse, responsables de les cançons de Stella Maris. El grup musical creat per a la sèrie actuarà a la jornada inaugural del Primavera Sound.

Conferències

En les conferències, s’abordaran temes com la relació entre el merchandising i la cultura fan, amb Rachael Scarsbrook (BSI Merch) o Caroline Estendrop (Within Temptation Entertainment), o la influència de les plataformes digitals en la construcció de l’audiència, amb Luna Cohen-Solal (Atlantic Records).

- Publicitat -

Per Sundin (PopHouse) i Tatiana Cirisano (MIDiA) parlaran de les noves tendències a la indústria per generar monetització. També es parlarà de les propostes locals amb projecció internacional amb Ariel Chichotky (Dale Play Records), Maria Ramirez (Queen Street Talent) o Bruno Duque (TuneCore). I s’explorarà la importància de prioritzar el benestar amb Rosana Corbacho (psicòloga) o Toccororo (DJ hispano-cubana).

Digital Liscening Sessions

D’altra banda, les jornades Digital Licensing Sessions se centraran en els drets d’autor online, l’explotació digital o la IA en el context de la creació. Hi participaran noms emblemàtics com Alizzz, Magali Clapier, Alex Loscos, Indre Boaretto, Kamil Latorre, Amaia Ramón i Iban García de Blanco.

Altres activitats

Per acabar, una de les novetats és el #FollowTheSong, un camp de composició musical on artistes emergents i consolidats es reuneixen per compartir formes de treball. A més, hi haurà workshops, espais de networking, pitchings i speed meetings. I no poden faltar els espais de música en directe, al CCCB i al programa del Primavera a la Ciutat.