Després d’un Cruïlla Tardor que ha agrupat a més de 12.000 persones en tots els seus concerts, el Festival Cruïlla aposta per una nova iniciativa per escalfar l’hivern barceloní amb un conjunt de propostes musicals per a tots els gustos. En aquesta primera edició del Cruïlla Hivern, que tindrà lloc del 17 de gener al 23 de febrer, el festival omple el cartell amb noms de gran ressò del panorama català, espanyol i internacional i, fent honor a la seva filosofia de defugir qualsevol etiqueta estilística, presenta una programació heterogènia i d’estils molt variats.

Pol Batlle, Cupido, Kruder & Dorfmeister, Sidonie, Pau Vallvé, Sen Senra, Antònia Font, Viva Suecia, Mujeres, Los Blenders, Rombo, Sexy Zebra i Delaporte seran els protagonistes del Cruïlla Hivern, cicle de concerts que, com el Cruïlla Tardor i el Cruïlla Primavera, omplirà diferents espais emblemàtics de Barcelona i que ja porta 8 concerts amb entrades exhaurides.

El Palau de la Música, Sant Jordi Club, Razzmatazz, Sala Apolo i Paral·lel 62 seran les sales que acolliran durant poc més d’un mes, del 17 de gener al 23 de febrer, dotze concerts marcats per la qualitat i l’eclecticisme.

- Publicitat -