Foto: Christian Bertrand

El Primavera Sound revela el cartell del Primavera a la Ciutat. Durant el 27, 28 i 29 de maig, i el 2 de juny, una cinquantena d’artistes ompliran les sales de Barcelona per oferir concerts en paral·lel al festival, que se celebra entre el 29 de maig i el 2 de juny.

Algunes de les propostes faran doble actuació, al festival i a les sales, com American Football, Yo la Tengo, Dorain Electra o Él Mató a un Policía Motorizado. D’altres, només es deixaran veure a les sales, com The Chameleons, Desire, Armand Hammer, The Mountain Goats o la catalana Ariox. Només falta un nom per saber, que actuarà el dia 29, però que encara no s’ha anunciat.

- Publicitat -

Els espais que acolliran aquests concerts són la Sala Apolo, La (2) d’Apolo, Paral·lel 62, Razzmatazz, La Nau i LAUT. Aquelles persones que tinguin l’abonament del Primavera Sound, podran reservar entrades pels concerts del Primavera a la Ciutat. També se’n posaran algunes a la venda per aquells que no tinguin l’abonament del festival. Pròximament se’n donaran a conèixer els detalls.