El pròxim 9 de març de 2024, 7 municipis del Segrià acolliran la primera edició del Cruïlla Baix Segre: Festa de la floració. Un festival que posarà banda sonora a la floració dels arbres fruiters de la llera del riu Segre i omplirà els municipis d’Aitona, Alcarràs, La Granja d’Escarp, Massalcoreig, Seròs, Soses i Torres de Segre.

Al llarg de la jornada, els assistents al Cruïlla Baix Segre: Festa de la floració podran viure una experiència que fusionarà la descoberta del paisatge i els municipis d’aquesta zona de Catalunya, la vivència en primera persona d’un fenomen natural i agrícola com és la floració, la degustació de l’oferta gastronòmica d’aquesta part del Segrià i, per descomptat, l’oportunitat de gaudir d’una programació musical d’alta qualitat amb segell Cruïlla.

Durant tot el dissabte, el públic tindrà l’oportunitat de gaudir d’una gran varietat de música durant 12h de programació ininterrompuda. Cruïlla s’ha encarregat de perfilar una programació de concerts que tindran lloc a diferents indrets emblemàtics de la comarca.

- Publicitat -

A banda del gran concert de Stay Homas i Albert Pla amb The Surprise Band, que tindrà lloc al camp de futbol d’Aitona i que es va anunciar fa just un mes, ja s’han confirmat la resta de grups que actuaran en aquesta primera edició del festival. El Cruïlla Baix Segre: Festa de la Floració acollirà a grans noms del panorama català com són Clara Peya, Renaldo & Clara, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Delafé, David Carabén, la Mercabanda, Júlia Colom i Selva Nua, que es repartiran arreu dels 7 municipis. A més a més, a Alcarràs s’habilitarà una zona on poder recuperar forces i gaudir de la gastronomia local, l’Espai Village, que programarà Dj’s al llarg de tot el dia.