Foto: Christian Bertrand

Aquest dimarts s’ha presentat el cartell del Primavera Sound, que tindrà lloc del 30 de maig a l’1 de juny de 2024 al Parc del Fòrum, un any més amb jornada inaugural el dimecres 29 i també edició de diumenge 2 de juny.

Entre els noms anunciats trobem Pulp, Lana del Rey, Phoenix, Vampire Weekend, Troye Sivan, SZA, Deftones, Charli XCX, Justice, Kim Petras, Mitksi, PJ Harvey, The National, FKA twigs, American Football, Yo la Tengo, Arca i un llarg etcètera en un nou cartell paritari.

Hi haurà presència d’artistes catalans com Guillem Gisbert, Ferran Palau, Renaldo & Clara, Maria Hein, Mushka i Maria Jaume.

- Publicitat -

Fins demà a les 23.59 hi ha disponible un formulari al web del Primavera Sound per registrar-se per la fan sale, amb un abonament que costa 265 euros i un de VIP a 495, més despeses. El 23 de novembre els usuaris registrats rebran un correu amb les indicacions per accedir a la fan sale, des de DICE. La venda general serà el 24 de novembre a les 11 del matí a DICE.

Més info al web del Primavera Sound.