En un comunicat emès per l’organització del Primavera Sound, han assegurat que, després de fer una “avaluació exhaustiva” d’aquesta primera edició del festival a Madrid, conclouen que el festival no es podrà dur a terme l’any vinent. El festival ha assenyalat que va ser “una de les edicions més complicades”. Les “dificultats externes” a les quals van haver de fer front en són la causa.

El balanç del festival va ser més que satisfactori en un pla musical. Però no es van complir les expectatives que tenien, segons ha explicat Almudena Heredero, la directora del Primavera Sound Madrid. A més, afegeix que l’experiència del públic no va ser la ideal per culpa de certs aspectes logístics.

En el comunicat, l’organització també creu que Madrid, de cara al 2024, no compta amb un espai que pugui “allotjar amb garanties un esdeveniment de la seva magnitud”, fent referència a les exigències del públic, els requisits de producció i el desplegament musical.

- Publicitat -

No hi haurà edició de cara al 2024 després de tots els problemes que hi va haver a Arganda del Rey aquesta edició, tot i que reconeixen que es van sentir molt benvinguts a Madrid. L’organització, però, no tanca les portes a tornar a la capital en un futur i deixen en l’aire una possible edició al 2025.