Foto: Jose Irún

El Cap Roig Festival, organitzat pel Grup Clipper’s amb l’impuls de CaixaBank, ha venut abans de l’inici del festival més de 37.952 entrades per als diferents espectacles de la seva 23a edició, xifra que representa el 78% de l’aforament total a la venda. Dels 23 concerts d’aquesta edició, 6 ja han penjat el cartell de “sold out” i els altres estan a punt d’esgotar totes les entrades. El festival s’iniciarà aquest divendres 14 de juliol amb l’actuació de la llegenda del rock britànic Rod Stewart, mentre que la cloenda anirà a càrrec del cantant David Bisbal, que celebrarà vint anys de carrera sobre l’escenari del Cap Roig Festival el 19 d’agost.

A dos dies de la inauguració del Cap Roig Festival, el públic encara pot adquirir les últimes entrades per als concerts d’ Ara Malikian (15 de juliol), Els Amics de les Arts (22 de juliol), Damien Rice (28 de juliol), Pablo López (29 de juliol), Mika (30 de juliol), Pablo Alborán (31 de juliol), Stay Homas (1 d’agost), Simply Red (2 d’agost), Taburete (4 d’agost), Sílvia Pérez Cruz (6 de agosto), Els Catarres (9 de agosto), Dàmaris Gelabert (11 d’agost), Luz Casal (12 d’agost), Manuel Carrasco (14 d’agost), De Simba a Kiara – El tribut al Rei Lleó (15 d’agost), Vanesa Martín (17 d’agost) i Juan Diego Flórez (18 d’agost).

Els concerts que ja han exhaurit les seves entrades de forma anticipada són: Rod Stewart (14 de juliol), Sebastian Yatra (16 de juliol), Norah Jones (21 de juliol), Joan Dausà (5 d’agost), Lola Índigo (7 d’agost) i David Bisbal (19 d’agost)

- Publicitat -