Foto: Cruïlla

El festival Ressons Penedès by Cruïlla ha tancat la seva primera edició congregant a més de 13.000 espectadors durant els dies 28, 29 i 30 d’abril en 29 espectacles celebrats en els cellers, caves i indrets únics de l’Alt Penedès, amb sold out en les actuacions d’Els Catarres i Joan Dausà a Elyssia Freixenet, el de Las Migas a Cal Figarot, el de David Carabén a Oriol Rossell i els dos de Judit Neddermann, a Can Ràfols del Caus i a les caves de Juvé & Camps, Muchachito a Castelo de Pedregosa i David Carabén a Oriol Rossell.

Ressons Penedès va començar el passat divendres amb el concert d’Els Catarres, i Joan Dausà – que va presentar “Judit” el seu nou single, que segueix la pista dels protagonistes de “Jo mai mai”- i ha acabat avui amb les 31 Fam presentant el seu nou disc i La Fúmiga demostrant un cop més perquè són una de les bandes valencianes més en forma.

Durant tres dies, tot el públic assistent ha tingut l’oportunitat de gaudir d’una trentena de concerts en espais idíl·lics, majoritàriament acompanyats per una copa de vi o cava del Penedès. A més les activitats d’enoturisme desplegades pels cellers i agents del territori han estat un èxit de convocatòria, convertint-se en el complement perfecte per gaudir d’un territori de somni.

- Publicitat -

L’organització vol agrair especialment al públic la comprensió i el comportament la nit de dissabte quan la, d’altre banda més que benvinguda, pluja va fer impossible realitzar dos dels concerts més esperats de Ressons: Iván Ferreiro i Els Pets. Tal i com s’ha informat a tots els assistents, el retorn de les entrades es farà de forma automàtica.

Ressons Penedès by Cruïlla s’ha celebrat amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música i la cultura en un esdeveniment únic amb gairebé 40 artistes en 29 espectacles repartits en 20 escenaris: 15 cellers i caves i 5 espais patrimonials i naturals de la comarca de l’Alt Penedès.