Aquest dijous s’han anunciat els horaris dels concerts d’aquest proper mes de juliol, distribuïts entre els cinc escenaris que el Festival Cruïlla ha preparat per aquesta propera edició. De moment s’han presentat els horaris de les jornades de dijous, divendres i dissabte, mentre que els de dimecres s’anunciaran molt aviat.

L’escenari Estrella Damm serà testimoni dels concerts de Rubén Blades amb la Roberto Delgado Big Band, alt-J, The Offspring, Antònia Font o Moderat entre d’altres, mentre que el Cruïlla Enamora albergarà els de Tash Sultana, Bomba Estéreo, Franz Ferdinand, Leiva o Parov Stelar.

L’escenari Vueling acollirà els shows de Omara Portuondo, Carolina Durante, Amaia, Stay Homas i molts altres, mentre que el Vallformosa serà l’escenari de tota la programació del Cruïlla Comedy i també de propostes locals com Pau Vallvé, Sidonie o Cupido.

- Publicitat -

A l’escenari Johnnie Walker hi podrem veure les propostes més emergents, des de Lal’Ba o Pinpilinpussies fins Victorias, Renaldo & Clara o Shego.

Consulta tots els horaris al web del festival.