Avui s’ha presentat, a la seu de CaixaBank a Barcelona, la vint-i-tresena edició del Cap Roig Festival, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank. En el transcurs de l’acte, l’organització del festival ha revelat el cartell amb els artistes que, a partir del 14 de juliol i fins al 19 d’agost, ompliran amb la seva música l’escenari dels Jardins de Cap Roig, a Calella de Palafrugell.

El prestigiós cartell reafirma el seu esperit eclèctic amb una gran varietat de gèneres musicals a través d’artistes internacionals i nacionals de primer nivell, amb noms tan destacats com Norah Jones, Simply Red, Luz Casal, Manuel Carrasco, Vanesa Martín, Sebastián Yatra, Juan Diego Flórez, Ara Malikian, Stay Homas, Els Amics de les Arts, Damien Rice, Pablo López, Lola Índigo, Mika, Pablo Alborán, Taburete, Joan Dausà, Sílvia Pérez Cruz o Els Catarres.

Les entrades del Cap Roig Festival es posaran a la venda dilluns que ve 13 de març a les 10:00h en la web oficial del Festival: www.caproigfestival.com.

- Publicitat -