Arriba la primera edició del festival Ressons Penedès by Cruïlla, que es durà terme els dies 28, 29 i 30 d’abril de 2023, tot convertint-se en el primer gran festival que inaugura la temporada en una fusió música i d’enoturisme: un cartell ambiciós amb 36 artistes en 22 escenaris, entre cellers i caves i espais patrimonials i naturals de la comarca de l’Alt Penedès.

Ressons Penedès by Cruïlla 2023 neix amb la intenció de fusionar els grans protagonistes del territori: el vi i el cava amb la música, en un esdeveniment únic. Un festival que reuneix grans artistes del panorama musical, comptant amb 21 escenaris i 32 actuacions confirmades, en un lloc completament privilegiat: 15 cellers i caves i 6 paratges de municipis de l’Alt Penedès.

Amb 32 concerts confirmats, repartits en dos escenaris de grans espectacles per entre 2.500 i 3.000 persones, tres escenaris amb concerts per entre 500 i 1000 persones, i 22 actuacions en escenaris de mig format per entre 100 i 300 persones, repartits per l’Alt Penedès, és un festival transversal que s’estén per tot el territori comarcal. En aquesta línia, amb l’oferta musical i els horaris també vol abastar un gran ventall de públic, des del familiar al més jove i emergent.

- Publicitat -

Entre els escenaris amb més capacitat estan els de les caves Elissya by Freixenet, on divendres actuaran Els Catarres i Joan Dausà , i el diumenge Amaia. A les caves Vallformosa, el dissabte, tocaran Iván Ferreiro i Els Pets i, el diumenge per a un públic més jove acollirà 31Fam i La Fúmiga. Per altra banda, en aquest mateix espai tindran lloc dos espectacles per públic familiar i infantil en una sessió de matí amb els concerts de Dàmaris Gelabert i Reggae per Xics.

Xiula actuarà pels més petis a Caves Vilarnau el diumenge al matí; en aquestes mateixes caves diumenge tocarà Ginestà. Dissabte, Soleá Morente i el diumenge Pol Batlle & Rita Payés estaran en els cellers de la Família Torres. Clara Peya, per la seva banda actuarà el dissabte als cellers de Montrubí.

En espais propers que potencien la intimitat amb els artistes actuaran Cesk Freixas, Dan Peralbo i El Comboi, David Carabén (Mishima), Delafé, Dj Amable, Enric Montefusco, Guillem Roma, Habla De Mi En Presente, Joan Rovira, Quico Pi de la Serra, Las Migas, Judit Neddermann, Joan Colomo, Joan Garriga & El Mariatxi Galàctic, Joan Isaac & Carme Sansa, Joan Miquel Oliver, Madam Marie, Marc Parrot, Mazoni, Roger Mas, l’espetacle de dansa Tradere i l’stand up de Marc Sarrats.

Més info i entrades al web del festival.