Després de dos anys en què no ha deixat de sumar nous èxits a la seva carrera, com el Tour Iceberg, que es va allargar durant 2021 i 2022 amb més de 60 concerts per tot Espanya, Miki Núñez acaba d’anunciar el seu primer concert del Tour 2023, el 30 de juny al Sant Jordi Club de Barcelona, un concert molt especial per a ell, ple de sorpreses, i on a més presentarà les cançons d’un nou disc que s’anuncia per a primavera.

Aquests darrers han estat anys d’enorme creixement i èxits per a l’artista català. Amb concerts multitudinaris com el de La Mercè a Barcelona o Sabadell, en què va reunir més de 50.000 espectadors en cadascun, i sumant diversos sold outs durant la gira, entre ells el Cap Roig Festival, i la seva participació en nombrosos festivals a tot el territori nacional.

Cançons del seu darrer disc que ja s’han convertit en èxits com “Viento y Vida” o “Sin Notícias de Gurb”, autèntics himnes com “La Venda” o “Me Vale”, i temes més intensos i emotius com “Escriurem”, “Celébrate” o “No m’ho esperava”, juntament amb els nous singles “10 Minutos”, “Dime que no duele” o “Electricitat” (on canta acompanat d’Alfred García), han adquirit en els directes de Miki una nova dimensió amb una producció molt més cuidada i elaborada.

- Publicitat -

La renovada i modernitzada direcció musical aporta molta més energia i bon rotllo al ja, de per si mateix, espectacular ambient que es crea en cadascuna de les seves actuacions, en les quals mai falta tampoc aquesta fusió de tocs mestissos amb el millor pop-rock que són el seu segell d’identitat.

A tot això se suma que, en l’àmbit discogràfic, en aquests dos anys ha aconseguit les certificacions de platí per les vendes de “La Venda” i “Celébrate” i or per les vendes d'”Escriurem” i “Me Vale”, i s’ha alçat amb diversos premis, a més d’aconseguir el número 1 a la llista de vendes amb el seu disc “Iceberg”.

Sens dubte podem parlar de Miki Núñez com un dels joves artistes nacionals amb més talent i projecció.

Les entrades ja estan a la venda al seu web.