L’organització del Festival Cruïlla que aquest any tornarà a comptar amb quatre dies de programació incorpora avui més de 20 noms al seu cartell que se sumen als ja anunciats Antònia Font i Viva Suecia.

D’entre tota la programació destaquen Placebo – que el 2023, gairebé 30 anys i 13 milions d’àlbums venuts després del seu naixement, tornen a Barcelona com una de les bandes que defineixen el rock alternatiu de les últimes dècades- els islandesos Sigur Rós, Franz Ferdinand -portant en directe al Cruïlla Hits To The Head el seu recopilatori d’èxits- Leiva -que després de fer dos sols outs al Poble Espanyol la passada primavera torna a Barcelona- i Tash Sultana– la multiinstrumentista i cantautora australiana per fi actuarà a Cruïlla, presentant una discografia extensa tot i la seva joventut- estaran a Cruïlla.

També s’incorporen a Cruïlla 2023: Carolina Durante, Dani Fernández, Amaia, Sen Senra, Delaossa, Cruz Cafuné, Stay Homas, Sidonie, Iseo & Dodosound, Rusowsky, La Élite, Las Ninyas del Corro, Cala Vento, Ciudad Jara, Carlangas, Suu, Triquell, Lia Kali, Tesa, Shego, Victorias i Menta.

- Publicitat -