Rita Payés arrenca aquest cap de setmana el final de la gira “Como la piel”. Una oportunitat que l’ha portat a tocar arreu d’Europa i que va començar ara ja farà uns mesos i que han tingut l’oportunitat de gaudir més de 14000 persones.

En aquesta recta final que començarà el dissabte 3 de desembre a Barcelona, l’artista del Maresme omplirà la programació del Cruïlla de tardor. A les 21 h de la nit a la Sala 1 de l’Auditori tindrà lloc el concert on Rita Payés s’acomiadarà de la ciutat per tornar-hi amb força més endavant i on hi haurà l’oportunitat de veure compartir escenari amb la seva mare, la guitarrista Elisabeth Roma, que l’ha acompanyada durant aquesta gira de concerts.

Però aquest per sort seguiran aquesta data els concerts programats a Girona el diumenge 4 de desembre durant el Temporada Alta, o el que celebrarà a la capital del Priorat el divendres 9 d’aquest mes que ve.

- Publicitat -

L’última oportunitat per veure mare i filla juntes a l’escenari interpretar la gira “Como la piel” serà a Madrid al Teatro Eslava.

Amb aquesta gira Rita Payés presentava el seu primer àlbum “Como la piel” amb 11 cançons amb referències i estils ben diferents amb el que va guanyar el premi Enderrock a Millor disc de Jazz. Tot això i més ha fet portar a Rita Payés a fer sonar el seu nom cada cop a més alt i a més llocs, arribant a fer-se un bon lloc dins el panorama musical català.

Encara ets a temps de veure actuar a Rita Payés en el seu final de gira. En aquest link hi pots comprar les entrades pels últims concerts: https://linktr.ee/RitaPayes