L’actuació de Kodaline aquest dijous dona el tret de sortida d’una nova edició de Cruïlla Tardor, que fins al 3 de desembre oferirà 9 concerts en diferents sales de Barcelona.

El 19 de novembre i amb totes les entrades venudes, actuaran a la Sala Razzamtazz Viva Suecia presentant el seu nou disc “El Amor De La Clase Que Sea”. Els murcians són també notícia després de confirmar ara fa un parell de setmanes la seva participació en el Festival Cruïlla 2023.

Pau Vallvé, en el que serà la presentació de : ), el seu celebradíssim nou disc, oferirà dos concerts, el primer amb entrades esgotades, al Casino de l’Aliança de Barcelona els dies 24 i 25 de novembre.

- Publicitat -

El dia 26 de novembre Cruïlla Tardor oferirà tres concerts: Rayden a la Sala Razzmatazz, Dorian al Sant Jordi Club i Sopa de Cabra acompanyats per un bon grapat de convidats celebrant els 30 anys del “Ben Endins” al Palau Sant Jordi.

Carolina Durante el 1 de desembre i Rita Payés dos dies després en l’últim concert de la seva gira que l’ha portat per tota Europa i en què estarà acompanyada per Elisabeth Roma en directe per última vegada, tancaran Cruïlla Tardor 2022.