El Festival Cruïlla ha obert aquest vespre amb la primera de les quatre jornades previstes aquesta edició i la seva organització ja té la vista posada en la propera edició de Cruïlla de Tardor, un cicle de concerts en diferents espais que any rere any s’ha anat fent un lloc atapeïda agenda cultural de la ciutat catalana.

A les actuacions ja anunciades de Dorian, Sopa de Cabra, Rayden i Carolina Durante, el cicle suma a Kodaline, Viva Suecia, Pau Vallvé i Rita Payés, uns artistes amb el que es dona per tancada la programació de la propera edició.

La banda de indie rock irlandesa Kodaline actuarà el 10 de novembre a la sala Razzmatazz, com també ho farà, Viva Suecia el 19 de novembre. El dia 24 de novembre actuarà al Casino de l’Aliança del Poble Nou Pau Vallvé després d’anunciar la setmana passada Això ja està, el primer avançament del seu nou disc previst pel 21 d’octubre.

- Publicitat -

Rita Payés, en l’últim concert de la seva gira que l’ha portat per tota Europa i en que estarà acompanyada per Elisabeth Roma en directe per última vegada, actuarà a L’Auditori en un concert que forma part del cicle Sit Back.