El festival Primavera Sound comença a escalfar motors per l’edició 2023, que tindrà lloc de l’1 al 3 de juny a Barcelona, mentre que l’edició de Madrid serà del 8 al 10 de juny. Ambdues ciutats està previst que tinguin un cartell similar, així com jornades complementàries de dilluns a dimecres i diumenge, per fer tota una setmana de Primavera Sound.

Els primers abonaments es posaran a la venda el divendres 1 de juliol a les 12 del migdia, per a posseïdors d’abonament o entrada de dia de Primavera Sound Barcelona 2022 (un codi d’entrada del 2022 = un abonament del 2023). Tot plegat es podrà gestionar a través de AccessTicket, l’app que vas fer servir per validar la teva entrada de Primavera Sound Barcelona 2022 i accedir al festival, podràs trobar el teu abonament a preu reduït. Els preus seran: 195€ abonament general, 400€ abonament VIP, 320€ abonament doble general, 650€ abonament doble VIP (més despeses de distribució). La compra early bird s’allargarà fins el final del dia 4 de juliol.

A partir del 5 de juliol i fins el 7 de juliol a les 12, qualsevol persona podrà comprar en la segona tanda d’early birds a través de DICE i amb els següents preus: 245€ abonament general, 450€ abonament VIP, 395€ abonament doble general, 750€ abonament doble VIP (més despeses de distribució).

- Publicitat -

El preu definitiu tindrà lloc quan s’anunciï el cartell de l’edició 2023. Llavors el preu serà: 325€ abonament general, 545€ abonament VIP, 520€ abonament doble general, 900€ abonament doble VIP (més despeses de distribució).

Els abonaments de Primavera Sound Barcelona 2023 i Primavera Sound Madrid 2023 garanteixen l’accés a les jornades principals de la seu que trieu (Parc del Fòrum o Ciudad del Rock).

La programació complementària de Primavera a la Ciutat està inclosa a l’abonament de la ciutat escollida, sempre subjecte a les limitacions d’aforament i seguint el sistema d’accés que es detallarà més endavant.

Els abonaments dobles són unipersonals i garanteixen l’accés a les jornades principals de Primavera Sound Barcelona 2023 i Primavera Sound Madrid 2023. El sistema d’accés es detallarà més endavant.

Els abonaments VIP inclouen accés al recinte principal de la seu escollida de Primavera Sound 2023 per carril d’entrada exclusiu, accés a totes les zones VIP del festival fins a completar aforament, accés a les àrees de visibilitat preferent dels escenaris principals del festival fins a completar aforament i carril d’entrada preferent per a determinades actuacions programades en espais de capacitat limitada.

Els abonaments de Primavera Sound Madrid 2023 inclouen transport d’anada i tornada des de Madrid fins al recinte de Ciudad del Rock.