Ja s’han fet públics els horaris complerts del Festival Primavera Sound, tant dels dos caps de setmana com del Primavera a la Ciutat. També podem conèixer els escenaris on actuaran cada artista o agrupació.

Aquest 2022, al Parc Del Fòrum hi podrem trobar setze escenaris repartits per tot el recinte. Els dos escenaris principals —Estrella Damm i Pull & Bear— estaran junts per poder facilitar la mobilitat. A més, per primera vegada, hi haurà un escenari alimentat amb energies sostenibles i renovables. Alguns dels altres escenaris del festival seran Binance, Cupra, DICE, Tous o Night Pro.

Mapa del Primavera Sound 2022

El primer cap de setmana —2, 3 i 4 de juny— tindrem, als escenaris principals, artistes com Tame Impala, Bad Gyal, Manel o Gorillaz. El segon cap de setmana —9, 10 i 11— podrem gaudir, en aquests mateixos espais, de Dua Lipa, Tyler, the Creator, LordeThe Strokes. També es presentaran, als escenaris secundaris, grans noms com Rigoberta Bandini, Antònia Font, Nicki Nicole, Carolina Durante

- Publicitat -

Pel que fa al Primavera a la Ciutat, que tindrà lloc l’1 de juny i del 5 al 8, hi haurà concerts a diferents sales de Barcelona, algunes tan emblemàtiques com Apolo, Razzmataz o Sidecar.

Podeu consultar tots els horaris a la web del festival.