El Festival Cruïlla ha publicat avui els horaris dels concerts que es duran a terme del 6 al 9 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. Tot i que el cartell ja es va publicar fa un temps enrere, no ha estat fins fa poques hores que s’ha sabut l’on i el quan actuarà cada artista.

A més a més l’organització també ha donat a conèixer els noms dels escenaris del Festival. En total n’hi ha cinc que es repartiran per donar el potencial a la programació del Cruïlla. Entre aquests hi ha l’Escenari Estrella Damm, on actuaran artistes com Rels B o Stay Homas; l’Escenari Cruïlla Enamora amb 31 FAM, Rigoberta Bandini o Els Catarres com artistes principals; o l’Escenari Vallformosa on tocarà Habla de mí en presente.

A banda d’aquests també hi haurà els escenaris Vueling i Four Roses que junts acabaran de complementar tota la programació ajudant a crear tota la màgia i essència que caracteritza el festival.

- Publicitat -

A continuació pots veure els horaris del Cruïlla, el lloc i l’hora d’actuació de cada artista: