El Festival Mússol ha deixat conèixer a través de les seves xarxes els primers detalls sobre la que serà la seva 3a edició. Serà el dia 10 d’octubre i aquest cop tindrà lloc a la Sala Apolo de Barcelona. El Mússol Concert és un festival solidari fet amb la voluntat de recaptar diners per la investigació del càncer infantil, que és on van destinats tots els beneficis que genera el concert.

La idea del festival és ajuntar a diferents artistes del panorama català en una única ocasió en la qual interpretaran les millors cançons del seu repertori. Seran acompanyats d’una backing band formada per diferents músics provinents d’institucions com l’ESMUC, el Taller de Músics o altres.

Pròximament, el festival donarà a conèixer els artistes que formaran part d’aquesta nova edició.

- Publicitat -

L’any passat vam conversar amb l’organitzador d’aquest festival, el músic Arnau Grabolosa, així com cobrir la segona edició on vam realitzar entrevistes a músics com Amaia, Núria Graham, Sabana o el nostre company Pep Saula.