La jove estrella de 20 anys PinkPantheress ha estat la vencedora dels BBC Sound of 2022, on s’escull a l’artista que tindrà un any ple d’èxits i reconeixements.

L’artista ja sap el què és triomfar, ja que els últims mesos ha estat una de les artistes revelació gràcies a l’aplicació TikTok i a la gran quantitat de vídeos on s’utilitzava el seu èxit viral ‘Just for me‘.

La cantant va debutar amb ‘Pain’, que supera els 100 milions de reproduccions a Spotify, i que la van situar dins del panorama musical amb una cançó que no arriba ni als dos minuts de duració.

- Publicitat -

Per de l’encant de l’artista rau en el fet que no se’n sap el nom real. I és que la jove cantant vol protegir la seva vida personal. Tal com ha explicat en algunes entrevistes, li agrada la seva privacitat i vol mantenir-la.

PinkPantheress s’ha imposat a Wet Leg, Mimi Webb, Lola Young i Central Cee, i s’ha situat com la vencedora, d’uns guardons que anteriorment han rebut artistes com Adele, Sam Smith, Ellie Goulding, Years & Years, Haim o Sigrid.