Com cada any el mes de desembre la BBC presenta les seves apostes musicals per l’any següent. Aquest 2020 tot i la pandèmia, que no ha ajudat molt a que els artistes novells puguin fer-se un lloc en un panorama musical que ha estat molt afectat pel coronavirus, el món de la música ens ha regalat nous artistes, descobriments interessants i el que està clar és que l’any vinent això no s’aturarà.

Fa uns dies la BBC va presentar els BBC Sound of… la seva llista dels 10 candidats a ocupar el tron de l’artista que marcarà l’any. El proper dia 3 d’aquests 10, tres quedaran com a finalistes i finalment el dia 7 de gener sabrem el nom del guanyador. No sempre el que queda primer és el que més èxit té.

Entre els 10 noms trobem estils variats des del pop del jove de 17 anys Alfie Templeman o la jove de dinou Griff, passant pel rap de Bree Runway, Dutchavelli o Pa Salieu, el rock de The Lathums, un estil més R&B de Berwyn o Greentea Peng o veus que t’enamoren des del segon u com Girl in Red i Holly Humberstone.

- Publicitat -