Després de l’últim llançament de ‘Mar de Dudas’, Samantha publicarà el pròxim 10 de setembre la partida, una cançó composta el passat mes de maig al costat de MELER, una de les bandes revelació d’aquest 2021 i la jove cantautora gaditana NEVA i produïda per Fernando Boix.

Samantha explica que ‘La Partida’ és una cançó totalment diferent de tot el que he compost anteriorment, el dia que em vaig ajuntar amb MELER i NEVA, va sortir de forma natural i ja no vam poder deixar de cantar-la en tot el dia i vaig decidir que aquesta seria la meva nova cançó.
Potser és un tòpic, però aquesta cançó parla, des del costat més empoderat, d’una relació que ja no funciona “.

Samantha segueix el seu periple amb la seva gira TODO DE MI que va començar el passat mes de juny mostrant la brillantor particular que té l’artista llevantina sobre de l’escenari quan presenta les seves cançons en directe.

- Publicitat -