Mazoni publicarà el 5 de novembre el seu esperat nou disc, on compta amb un aliat de luxe: Ludwig van Beethoven. L’obra del mític compositor alemany serveix de base i inspiració per a les noves cançons d’un Jaume Pla que suma un nou gir inesperat a la seva trajectòria. Des d’avui ja es pot veure el teaser a Youtube i comprar el vinil o CD en pre-order.

“Ludwig” podria ser, tan sols, el nou disc o espectacle de Mazoni: deu noves cançons del músic empordanès, una nova baula en una trajectòria de tres lustres marcada per temes clàssics com “Eufòria”, “No tinc temps” o “A.I.L.O.D.I.U.” que el converteixen en un dels noms referencials de la música en català del que portem de mil·lenni. Però “Ludwig” va més enllà. L’inconformisme s’està revelant fa temps com una peça clau en l’ADN de Jaume Pla, i aquesta vegada la tombarella musical que es proposa és realment sorprenent. Suma a la banda el que podríem definir com un membre fantasma, arribat del més enllà. Ni més ni menys que Ludwig Van Beethoven.

I és que l’obra del compositor alemany esquitxa tot el nou projecte de Mazoni, introduint-se a cadascuna de les cançons a base de samplers i referències musicals diverses. Les noves cançons de Mazoni s’han construït a partir de fragments deconstruïts i reorganitzats de l’obra del mestre, que s’integra amb naturalitat en un nou context on governa la cançó i el joc musical esdevé a la vegada repte i aventura.

- Publicitat -

“Ludwig” ha estat guardonat amb el III Premi Espai Ter que atorga l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i compta també amb el suport a la producció de la Marfà – Centre de Creació Musical (Girona).

Les primeres presentacions en viu tindran lloc el 31 d’octubre a l’Espai Ter (Torroella de Montgrí, i el 13 de novembre a l’Auditori de Girona.