Foto: José Irún

Amb l’espectacle solidari de la bailaora més internacional, Sara Baras, un projecte ple d’emocions, vivències i sensacions en forma de ball, s’ha posat punt i final a la vint-i-unena edició del Festival de Cap Roig. En total, 21 actuacions de les grans estrelles del moment han conformat un cartell eclèctic i de primer nivell, amb l’objectiu d’oferir un any més una experiencia cultural única al públic en un entorn inigualable de la Costa Brava.

Per l’escenari de Cap Roig han desfilat aquest any artistes de la talla de Pablo López, Raphael, Els Amics de les Arts, Manel, Juan Diego Flórez, Antonio Orozco, Estopa, Ara Malikian, José Luis Perales, Taburete, Aitana, El Pot Petit, Blaumut, Love of Lesbian, David Bisbal, Mag Lari, Morat, Sílvia Pérez Cruz, Sopa de Cabra, Hombres G i, per últim, Sara Baras.

El Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l´impuls de CaixaBank, clausura així la seva vint-i-unena edició amb una xifra de 33.607 espectadors. L’edició d’enguany del Festival ha aconseguit penjar el cartell d’entrades exhaurides en 19 concerts, assolint un índex d’ocupació del 98%.

- Publicitat -

La 21a edició del Festival ha comptat amb totes les mesures sanitàries i de prevenció contra la COVID-19 necessàries per garantir un entorn segur per a totes les persones que han assitit als concerts, així com els artistes i els membres de l’organització. Entre aquestes mesures destaquen l’ús obligatori de la mascareta en tot el recinte, l’habilitació de punts de distribució de gel hidroalcohòlic, la distància de seguretat entre grups bombolla, el control de temperatura i el control d’accés a través de dispositius telemàtics. A més, l’aforament del festival aquest any s´ha reduït fins a un terç menys de l’habitual.