El Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, anuncia sold out als concerts d’Els Amics de les Arts, Sopa de Cabra, Blaumut i El Pot Petit, superant les 32.000 entrades venudes, un 87%. Per la seva banda, els concerts d’Ara Malikian, Hombres G, Taburete, José Luis Perales, Sílvia Pérez Cruz, Raphael, Antonio Orozco i Pablo López també estan a punt d’exhaurir totes les seves entrades.

Aquests artistes completen un cartell de 23 concerts que reafirma, un cop més, l’esperit eclèctic del festival amb una gran varietat de gèneres musicals que, a partir del 23 de juliol i fins el 21 d’agost, ompliran l’escenari dels Jardins de Cap Roig. El Festival de Cap Roig també comptarà amb més artistes de primer nivell nacional i internacional i noms tan destacats com Juan Diego Flórez, Passenger, Sara Baras, David Bisbal, Antonio José, Love of Lesbian o Mag Lari.

- Publicitat -