Uns dies després de conèixer-se els resultats del concert de Love of Lesbian que va demostrar l’efectivitat de les mesures de sanitat preses i que van permetre a 5000 assistents gaudir amb tota seguretat d’un concert sense distància social, el festival Cruïlla continua sumant motius per a anar a la pròxima edició del Festival Cruïlla que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de juliol en el Parc del Fòrum de Barcelona en incorporar a cinc nous artistes al seu cartell.

Els madrilenys Izal, el duo Amaral, Carolina Durante -que realitzaran un dels seu primers concert des de l’inici de la pandèmia- la cantautora Ana Tijoux i Tom Walker estaran a la cita amb els seus fans en el marc del festival Cruïlla.

A aquests artistes se sumen als ja anunciats com Two door Cinema Club, Editors, Kase.O, Nats i Waor, Morcheeba, Manel, o Dorian entre molts altres.

- Publicitat -

D’altra banda, l’organització del festival lamenta haver d’anunciar que Of Monsters and Men i Perota Chingó han cancel·lat les seves gires el que afecta els concerts previstos en Cruïlla.

En paraules de Jordi Herreruela “Cruïlla es farà amb supervisió dels científics que van treballar al concert del Sant Jordi i en coordinació amb totes les administracions públiques per garantir la seguretat de tots els assistents amb l’ambició d’apropar l’experiència als festivals precovid i eliminant la distància de seguretat”