El 8, 9 i 10 de juliol del 2021 es celebrarà el Festival Cruïlla al Parc del Fòrum, amb la tutela de la Fundació de Lluita Contra la Sida i Malalties Infeccioses i el vist i plau de les conselleries de Salut, Cultura i Interior de la Generalitat de Catalunya.

Per fer-ho possible, caldrà que tots els assistents, incloent artistes, treballadors i periodistes, realitzin un test d’antígens cada dia abans d’accedir al recinte. Un cop fet el test s’entregarà una mascareta FFP2 que s’haurà de portar durant el festival, excepte en el moment en que s’estigui bevent o menjant.

Després d’obtenir un resultat negatiu al test es podrà gaudir del festival sense cap limitació de moviments ni distància física, gaudint de la música en directe de manera molt similar a com es feia abans de la pandèmia.

- Publicitat -

El cost dels tests d’antígens i el personal mèdic es repercutirà parcialment en els assistents del festivals. El preu final serà de 8,5€ per aquells que realitzin un test d’antígens (entrada d’un dia), 12€ per dos tests d’antígens (abonaments weekend), i 15€ per tres tests d’antígens (abonament full)

D’altra banda, i gràcies a la col·laboració de DKV Salud, tots els assistents rebran una mascareta FFP2 gratuïta a l’entrada del festival que es podrà canviar a dins del recinte en cas que fos necessari.

Tots els tests es realitzaran al CCIB, al costat del Parc del Fòrum, de manera que es podrà accedir directament al recinte després de rebre el resultat negatiu. En el cas que el resultat fos positiu, la persona serà atesa per el personal mèdic, i se’ls hi retornarà el preu de la seva entrada, així com al seu acompanyats que siguin convivents, tot i que el seu resultat sigui negatiu.

Els tests es realitzaran els mateixos dies del Festival de 15h a 22h, i tots els assistents hauran de realitzar prèviament una reserva en el formulari que rebran via mail.

Per tal de garantir la seguretat de tots els assistents, totes les persones que es trobin en alguna d’aquestes situacions no podran accedir al recinte i obtindran la devolució de l’import de les seves entrades:

Persones que tinguin un resultat positiu en el test ràpid d’antígens en el cribratge del festival.

Persones que convisquin amb els assistents que han obtingut un resultat positiu.

Persones que presentin una temperatura corporal superior a 37º el mateix dia de l’esdeveniment en un control amb termòmetre sense contacte.

Persones que tinguin un diagnòstic confirmat per SARS-CoV-2 durant les dues setmanes prèvies a l’esdeveniment.

Persones que es trobin en quarantena per haver estat en contacte amb una persona amb diagnòstic confirmat de SARS-CoV-2 durant les dues setmanes prèvies a l’esdeveniment.

A més d’obtenir la devolució de l’import de les entrades o abonaments, totes les persones que tinguin un resultat positiu en el cribratge del festival seran derivades a un equip mèdic que les atendrà.

Important destacar que el recinte comptarà amb zones de restauració equipades amb taules i cadires, complint la normativa vigent. El recinte estarà obert tots els dies del festival a partir de les 15h, de manera que les persones que es facin el test a primera hora podran fer servir les zones de restauració des del moment d’accedir al recinte.

Es podrà consumir fora de les zones de restauració, però caldrà tornar-se a posar la mascareta després de menjar o beure.

En cas que hi hagués una millora en la normativa de prevenció de la Covid-19 vigent per al conjunt de la societat, aquesta millora seria susceptible d’implementar-se també al festival.