L’últim single de l’artista estatunidenc Lil Nas X, «Montero (Call Em By Your Name)», debuta al cim de la Billboard Hot 100, convertint-se en el seu segon número u des que «Old Town Road» va batre tots els rècords i va regnar en el chart durant 19 setmanes el 2019.

En menys d’una setmana «Montero» ha generat més de 50 milions de reproduccions (ja està # 13 a Spotify Espanya i pujant), assegurant a més el número 1 en les llistes americanes i desplaçant «Peaches» de Justin Bieber amb Daniel Caesar i Giveon al No. 2. La cançó ve acompanyada d’un controvertit vídeo que suma uns 100 milions de visites a YouTube i en què Lil Nas es projecta com un nou icona LGBTI.

Dos anys després de la seva explosió musical, Lil Nas X és guanyador de dos Premis Gramm i ostenta el títol de tenir la cançó amb més setmanes en el # 1 de Billboard Hot 100 Chart per «Old Town Road» amb Billy Ray Cyrus. També va participar en «Rodeo» amb Cardi B / Nas (No. 22, juliol de 2019), “Panini” (No. 5, setembre de 2019) i “Holiday” (No. 37, novembre de 2020). No et perdis a un dels artistes més influents de moment, Lil Nas X no té límits i no deixarà de sorprendre el món amb la seva música i creativitat única.

- Publicitat -