Aquest dilluns s’han presentat els primers noms per la sisena edició del Mad Cool Festival, que tindrà lloc del 6 al 8 de juliol a Madrid, en una nova ubicació al sud de la capital espanyola.

Entre els primers noms anunciats trobem Red Hot Chili Peppers, Liam Gallagher, Lizzo, The Black Keys, Prodigy, The 1975, Queens of the Stone Age, Robbie Williams, Franz Ferdinand, Tash Sultana, Lil Nas X, Machine Gun Kelly, Sam Smith, Jamie xx, Years & Years, Paolo Nutini o Sigur Ros entre altres.

El cartell no queda tancat i encara s’han d’anunciar entre altres alguns caps de cartell.

- Publicitat -

Les entrades de tres dies es podran adquirir a partir del 15 de desembre, mentre que les entrades de dia ho estaran el dia 29. Els clients de Santander tindran prevenda el dia 12 i 26 de desembre, respectivament.

Els preus seran de 189 euros (+ despeses) per l’abonament de 3 dies; 480 (+ despeses) en el cas dels VIP; entrades de dia 79 (+ despeses); 185 (+ despeses) en el cas de les entrades de dia VIP. Els clients del Banc Santander tindran un descompte a les entrades.