A finals de novembre el raper Lil Nas X va compartir un petit vídeo on anava vestit amb una samarreta que lluïa el missatge: “Si Déu no existeix, qui es riu de nosaltres?”.

Entre les moltes preguntes que va proferir als seus seguidors, els hi preguntava si els hi importava que entrés a la seva era cristiana.

Aquestes últimes hores el raper s’ha reactivat a les xarxes i ha anunciat el seu retorn per la setmana vinent amb una nova cançó, que va acompanyada d’una il·lustració d’ell vestit de capellà en la que es pot llegir: “Pare Nostre, en el nom del Pare, del Fill i de l’Esperit Sant, Amen”.

- Publicitat -

Tot fa pensar que després de 3 anys de la publicació de “Montero” el músic ja està preparat per seguir provocant a tots els religiosos.

També a les xarxes s’han compartit imatges de diferents personalitats amb missatges falsos parlant del retorn del músic, creades algunes d’elles per altres usuaris de X, amb noms com Nicki Minaj, Tom Holland, Ellie Goulding, Elton John o fins i tot Michael Jackson.

El propi raper també s’ha reivindicat cap a tots els que des del primer dia li deien que no era ningú, que només seria un artista d’un sol èxit i que al final no ha resultat el que molts es pensaven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ★ (@lilnasx)