Només una setmana després d’anunciar el cartell de la 21a edició del Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, Manel, Aitana, Estopa i Morat ja han penjat el cartell de sold out als seus concerts, superant les 24.000 entrades venudes, un 67,32%. Per la seva banda, els concerts de Pablo López, Ara Malikian, Els Amics de les Arts, Blaumut i El Pot Petit també es troben a prop d’esgotar totes les seves entrades.

Aquests artistes completen un cartell de 23 concerts que reafirma, un cop més, l’esperit eclèctic del festival amb una gran varietat de gèneres musicals que, a partir del 23 de juliol i fins el 21 d’agost, ompliran l’escenari dels Jardins de Cap Roig. El Festival de Cap Roig també comptarà amb més artistes de primer nivell nacional i internacional i noms tan destacats com Raphael, Juan Diego Flórez, Passenger, Antonio Orozco, Sara Baras, Hombres G, David Bisbal o Love of Lesbian.

- Publicitat -