Txarango ha anunciat avui que suspèn definitivament la seva gira de comiat que en primer lloc s’havia de celebrar aquest any, però que va haver de ser cancel·lada per la pandèmia de Covid-19.

En un primer moment hi havia la intenció de canviar la gira d’El gran circ, per altres concerts durant el 2021 però davant la incertesa que hi ha pel que fa a la música en directe durant els pròxims mesos el grup ha decidit suspendre definitivament totes les dates que hi havia previstes per l’estat espanyol, el continent europeu i que les persones que havien adquirit entrades per la gira puguin rebre l’import dels diners que havien pagat.

Ara per ara la única data que segueix en peu és el Festival Clòwnia pel 25 de juny, tot i que s’haurà de veure quina és l’evolució de la pandèmia per veure si podrà dur-se a terme.

- Publicitat -

A través del web del grup es pot sol·licitar la devolució dels diners o bescanviar-ho per un disc en edició limitada que estan enregistrant i l’opció de donar suport a la nostra cooperativa transformant l’entrada adquirida en una aportació.

Sobre el disc inèdit que estan gravant portarà per nom “El gran ball” i serà un doble disc ple de col·laboracions inèdites que recopila cançons dels quatre disc del grup, cantades de nou al costat d’una trentena d’artistes.

Pots llegir el comunicat sencer, aquí.