Ja feia un temps que els fans de Lana del Rey esperaven aquest moment. Per fi després de retardar el llançament del seu nou projecte, ha arribat el moment d’escoltar un nou tema que formarà part del seu nou disc, ‘Chemtrails over the country club‘.

Després que a l’octubre publiqués la cançó ‘Let Me Love You Like a Woman‘ i la cantés al programa The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, la cantant ha anunciat a través de les xarxes socials que el nou el tema es podrà escoltar a partir del dia 11 de gener del 2021.

Ho ha anunciat a través d’un petit vídeo del mateix videoclip de la cançó on es veu la cantant amb una vestimenta luxosa. Diamants, perles, molt de pèl, i també amb dents de lloba amb la qual es transforma sota la llum de la lluna.

- Publicitat -

Així doncs, amb un vídeo de 25 segons que dóna poder a la imaginació haurem d’esperar per veure amb què ens delecta la cantant durant el 2021. Això sí, la cantant ha anat actualitzant els seus passos amb poemes dins del seu llibre ‘Violet Bent Backwards Over The Grass‘.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey)