Aquesta nit ha tingut la descafeïnada gala dels MTV EMA 2020 que ha tingut lloc de forma virtual en ciutats com Londres o Budapest i que ha comptat amb Little Mix com a presentadores.

BTS s’han endut un bon grapat de premis com la millor cançó per ‘Dynamite’, millor grup, millors fans i millor concert virtual. Lady Gaga ha estat escollida la millor artista, mentre que l’apartat de revelació ha anat a parar a les mans de Doja Cat. Dj Khaled i Drake han vençut pel vídeo de ‘Popstar’.

La millor col·laboració ha estat per ‘Tusa’ de Karol G i Nicki Minaj, en el que no ha estat l’únic premi per la primera, que s’ha endut el guardó a millor artista llatina. Per gèneres Little Mix han vençut a pop, mentre que Coldplay a rock i David Guetta a electrònica. Cardi B s’ha alçat com a millor artista hip-hop i Hayley Williams en l’apartat alternatiu.

- Publicitat -

La gala ha deixat actuacions de Doja Cat, Maluma, Sam Smith o David Guetta i Raye.