Woodkid acaba d’anunciar el seu primer treball en 7 anys: “S16” suposarà el trencament d’aquest silenci musical que els seus seguidors tant esperaven. Un disc format per 11 cançons i que es publicarà el 16 d’octubre.

El disc es podrà adquirir en vinil o en dues edicions ben diferents, una d’estàndard doble i una altra amb un pack especial.

El nou treball mostra un canvi de tendència creativa i el músic afirma que necessitava afrontar més perills i no només basar-se en el que estava plantejat en el primer disc, com va explicar a una entrevista realitzada a Binaural.

- Publicitat -

Woodkid estarà el 16 de juny presentant les noves cançons al festival Jardins de Pedralbes.

Tracklist

1. Goliath
2. In Your Likeness
3. Pale Yellow
4. Enemy
5. Highway 27
6. Reactor
7. Drawn To You
8. Shift
9. So Handsome Hello
10. Horizons Into Battlegrounds
11. Minus Sixty One