Un any després del no gaire celebrat EP “Woodkid for Nicholas Guesquière” dedicat al creador de Louis Vuitton, Woodkid ha publicat un nou senzill anomenat ‘Goliath‘. El senzill ha estat llançat juntament amb un gran videoclip.

Musicalment parlant, aquest tema consta dels característics tocs electrònics tan propis del productor francès i la seva potent veu, també imprescindible dins la seva discografia. La cançó recorda molt a les vibracions que transmetia el gran LP que el va portar a la fama l’any 2013 “Golden age”, i que contenia grans èxits llançats anteriorment en format senzill com ‘I love you’, ‘Iron’, o ‘Run boy run’.

Un llançament enmig de la pandèmia que ha il·lusionat als fans de Woodkid, i que veuen com Yohann Lemoine podria està de retorn amb més força que mai.

- Publicitat -