Cardi B i Megan Thee Stallion han aconseguit aquesta setmana situar-se al primer lloc de la llista Billboard Hot 100 amb ‘WAP‘, desbancant ‘Watermelon Sugar’ de Harry Styles, però ho han fet amb unes xifres històriques: 93 milions de reproduccions en streaming, que la converteixen en la cançó que més suma en la seva primera setmana als Estats Units.

Aquest només és un dels diferents rècords que la cançó ha aconseguit aquest any, també és el primer número 1 de dues raperes en tota la història de la llista de senzills als Estats Units, a més del quart número 1 que aconsegueixen aquest any dues o més dones. Anteriorment només havia passat cinc cops.

Les dues cantants ho han celebrat a les xarxes socials i Cardi B ha aprofitat per compartir un dels seus típics balls. Per ella suposa el quart número 1 a la llista, després de ‘Bodak Yellow’, ‘I like it’ i ‘Girls like you’ al costat de Maroon 5. Per Megan Thee Stallion és el segon, després de liderar amb ‘Savage’ amb un remix al costat de Beyoncé.

- Publicitat -

El videoclip de la cançó suma més de 100 milions de reproduccions a Youtube.