Foto: Bernat Almirall

Txarango han vist com els plans per acomiadar-se dels seus seguidors se n’anaven a norris arran de la situació que es viu globalment amb la Covid-19. Això va provocar que la seva gira “El Gran Circ” fos cancel·lada i que les persones que tenien les entrades es quedessin sense saber què passaria amb elles.

Avui el grup ha emès un extens comunicat a la xarxa explicant que tot i que de moment encara no poden anunciar quan tindrà lloc la gira, esperen que pugui ser durant la primavera i estiu de l’any vinent, però que la incertesa que es viu amb l’evolució de la pandèmia fa que de moment no es puguin anunciar les dates.

Per totes les persones que conservin les entrades se’ls adjudicarà un dels concerts que tindran lloc l’any vinent.

- Publicitat -

Pel que fa a les persones que volen retornar l’import de les entrades, ho poden fer a partir d’avui i durant 15 dies al web Ticketic. Així mateix els qui decideixin quedar-se les entrades, un cop es facin públics els nous concerts, es tornarà a obrir el servei de devolució de les entrades per a totes les persones que hagin guardat l’abonament però finalment no puguin assistir al concert.

La banda afegeix que els concerts en sales d’Europa pel març i abril de 2021 segueixen programats i resten a l’espera que es puguin dur a terme amb normalitat.

El grup ha obert una pàgina per resoldre tots els dubtes: FAQ’s.