Lluny de tornar-se petit, el Cruïlla XXS creix en formats i espectacles. Aquest any sumem arts escèniques com circ, dansa, teatre musical, performance, clown i comèdia. Les tindrem a localitzacions naturals del format, com el Teatre Victòria, però també a espais menys habituals, a l’aire lliure i sota el cel de Barcelona.

A més, no necessitarem tramoies, perquè els escenaris que hem triat ja són decorats emblemàtics de la ciutat: el Recinte Modernista de Sant Pau, el Poble Espanyol, l’Anella Olímpica i la Plaça Univers.

L’aforament de tots els espectacles serà limitat, amb les mesures de seguretat pertinents i deixant diverses butaques o espais entre compradors per tal de respectar la distància de seguretat. Això no vol dir que hagis de seure sol. Si compres l’entrada amb acompanyants, agafant seients contigus, podreu seure junts i compartir el moment plegats.

- Publicitat -

Els espectacles d’arts escèniques són gratuïts per a nens de 0 a 3 anys (inclosos). De 4 a 16 anys (inclosos) el preu és de 5€.

Per als espectacles que formen part de Petits Camaleons només hi ha un tipus d’entrada. Tant infants com adults l’han d’adquirir per poder entrar al recinte.

Entre els noms anunciats aquest divendres trobem Sense Sal, Dàmaris Gelabert, El pot petit o Xiula.