El Festival de Cap Roig, organitzat per Clipper’s Live amb l’impuls de CaixaBank, posposa a 2021 la seva vintena edició, que estava prevista entre el 10 de juliol i el 22 d’agost de 2020, per les circumstàncies excepcionals de la crisi sanitària provocada per la COVID-19. Després d’analitzar durant les darreres setmanes la viabilitat i possibilitats d’adaptar el Festival a les noves mesures que afecten la celebració d’espectacles culturals, la direcció de Festival de Cap Roig ha pres la decisió d’ajornar l’edició d’enguany com a mostra del compromís i la responsabilitat de l’organització amb la salut dels assistents, els artistes i els diferents equips involucrats aquest esdeveniment musical.

Els concerts de Manel, Pablo Lopez, Els Amics de les Arts, Maestro, Supertramp’s Roger Hodgson, Estopa, Ara Malikian, Sergio Dalma, El Pot Petit, Blaumut, David Bisbal, Mag Lari (Cap Roig mini), Morat i Antonio José, s’han reprogramat per a l’estiu del 2021 i les persones que havien adquirit les entrades podran mantenir-les o sol·licitar el seu reemborsament.

Les actuacions de The Lumineers, Yann Tiersen, Lionel Richie, Mika, Gilberto Gil-Nos a Gente, Herbie Hancock, Juan Diego Flórez, Andrea Bocelli, Travis, Aitana i Julio Iglesias, s’han cancel·lat i en les pròximes 48 hores s’efectuarà la devolució de l’import de les entrades.

- Publicitat -

A principis de l’any que ve es revelarà el cartell complet de Festival de Cap Roig 2021, una cita amb la música que permetrà tornar a gaudir dels artistes més rellevants en un impressionant paratge davant de la mar, els Jardins de Cap Roig, durant les nits d’estiu de la Costa Brava.